Néhány nap és kezdődik a GeoTHERM kiállítás Offenburgban

Dr Szimon Ildikó 2024.02.26

2024. február 29. és március 1. között 17. alkalommal rendezik meg a GeoTHHERM kiállítást és kongresszsust Offenburgban (Németország), amely Európa legnagyobb geotermikus energiával foglalkozó eseménye átlagosan 4900 látogatóval, 240 kiállítóval, akik 40 nemzetet képviselnek.

Az idei rendezvény egy „2 in 1”, kettő az egyben kongresszus: az egyik a sekély, a másik a mélységi geotermikus energia aktuális fejlesztéseire és legújabb gyakorlati tapasztalataira koncentrál. Az idei meghívott vendégország: Skócia. Hozzáértő politikai, tudományos és gazdasági szakemberek a programok garanciái. Az előadásokat szinkronfordítják németről angol nyelvre.

A kongresszuson adják át a Ruggero Bertani Európai Geotermikus Innovációs Díjat is, amelyet olyan cégeknek ítélnek oda, amelyek innovatív termékekkel, tudományos kutatásokkal vagy projektkezdeményezésekkel kiemelkedően hozzájárulnak a geotermikus energia iparágához.

A kongresszus kísérőrendezvénye többek között A földalatti termálenergia tárolása című szimpózium és a PraxisForum Erdwärme, mely utóbbi az önkormányzati hőellátás-tervezés konkrétumaira fókuszál, mint például a fűtési hálózatok szén-dioxid mentesítésének lehetőségei.

Bővebb információ: https://www.geotherm-offenburg.de/en

Scroll to Top