Május 7., a Svájci Alap geotermikus pályázatának információs napja!

Dr Szimon Ildikó 2024.04.23

Az „SM06-GEO Geotermikus energiaforrások távfűtéshez” című program komponenseinek megvalósítása érdekében közzétett pályázati felhíváshoz kapcsolódva a Széchenyi Programiroda információs napot tart.

A rendezvény célja az érdeklődők tájékoztatása a felhíváshoz kapcsolódóan a pályázat benyújtásához szükséges általános tudnivalókról, technikai részletekről, valamint a pályázott tevékenységek végrehajtásához és az elnyert támogatás elszámolásának legfontosabb szabályairól.

A rendezvény

  • helyszíne: 1054 Budapest, Báthory utca 10. fsz. – előadóterem
  • időpontja: 2024. május 7. 9:00 – 12:00 óra

A rendezvényen részt venni jelentkezés alapján lehetséges, amit 2024. április 30-án 12:00 óráig kell megtenni a svajcialapgeo@szechenyiprogramiroda.hu címre küldött e-mailben. Egy szervezetből legfeljebb két fő részvételét tudják biztosítani. A szervezők kérik, hogy az e-mailben írják meg a tervezett résztvevő(k), illetve az általuk képviselt szervezet nevét. A tárgyban tüntessék fel: „Információs nap – 240507”

A sikeres jelentkezéseket a szervező 2024. április 30. és május 3. között e-mailben igazolja vissza.

A rendezvényen bemutatott prezentációkat, valamint a felvetett kérdéseket, és azokra adott válaszokat a rendezvényt követően a www.svajcialap.hu oldalon közzéteszik.

Scroll to Top